Wij nemen onze verantwoordelijkheid - verpakkingen recyclen

Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN

Onze verpakkingen spelen een essentiële rol om ervoor te zorgen dat onze producten veilig bij onze klanten aankomen. Tegelijkertijd erkennen we dat verpakkingsconsumptie kan leiden tot meer afval en een impact op ons milieu. Als onderdeel van onze inzet voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 12 van de VN inzake verantwoorde productie en consumptie, zullen we ons verpakkingsverbruik verminderen en onze klanten en leveranciers aanmoedigen hetzelfde te doen.

Recycling label

Onze doelen en acties

We zullen een verantwoordelijk bedrijf blijven en onze impact op het milieu verminderen door

Recycling packaging

Onze inzet

Werken met duurzaamheid is voor ons een reis. We doen voortdurend nieuwe kennis en nieuwe ideeën op en blijven op de hoogte van nieuwe eisen, voorschriften en kansen. We houden bij hoe de regels in de EU-verpakkingsrichtlijn worden geformuleerd en welke eisen deze aan ons stelt. Tegelijkertijd gaan we in gesprek met onze verpakkingsleveranciers over hoe zij productontwikkeling zien en ermee omgaan.

Door ons verpakkingsverbruik te verminderen zonder concessies te doen aan de kwaliteit, willen we ervoor zorgen dat onze bedrijfspraktijken overeenkomen met onze waarden om een verantwoordelijk bedrijf te zijn dat bijdraagt aan duurzame oplossingen.

Wij geloven dat we samen met klanten, leveranciers en partners onze verantwoordelijkheid kunnen nemen en het verschil kunnen maken om meer circulariteit en dus duurzamere oplossingen te creëren.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Recycling packaging

Van recycling van karton tot hergebruik van dozen

Wat vinden onze medewerkers van het project?

Werken met duurzaamheid vraagt een volledige inzet van onze medewerkers.
We zijn dan ook blij dat onze medewerkers onze activiteiten ondersteunen.

"Het is heel leuk om met de puzzel in verschillende dozen te verpakken in plaats van in standaarddozen.
Het is heel goed om ons gebruik van karton te verminderen - en de groene stickers zijn zo leuk."

Trine Bruun
Stagiair, Administratie

"Vandaag hergebruiken we niet genoeg dozen. Het is geweldig dat we de doos opsturen voor recycling, maar het is nog beter dat we de dozen zelf gaan hergebruiken."

Peter Madsen
Voorraad