Wij kunnen u helpen

We hebben een professioneel verkoopsteam dat u begeleidt en bekwaam advies verleent.

We hebben een reeks standaardproducten die voldoen aan alle meest normale behoeften voor extractie en ventilatie van uitlaatgassen, dampen, stof enz. Als u echter een speciale oplossing nodig hebt, staat ons team klaar om u te begeleiden.
Laat ons weten voor welke ventilatie- en/of extractieuitdaging u staat en dan gaan we samen op zoek naar de gepaste oplossing voor uw probleem. Die oplossing zal er eentje zijn die voldoet aan alle vereisten voor een gezonde en veilige werkomgeving.

De juiste oplossing

Bij Geovent hebben we veel ervaring in het oplossen van zelfs de meest complexe

We weten dat tevreden klanten altijd terugkeren. Als klant van Geovent krijgt u serieus en deskundig advies over energievriendelijke en betrouwbare ventilatie- en afzuigsystemen – ongeacht uw wensen.

Ons standaard assortiment van producten dekken de meeste behoeften, maar vaak leveren we ook op maat gemaakte oplossingen aan de specifieke behoeften van de klant.

Een professionele oplossing omvat de diensten rond de producten. Onze flexibiliteit en het feit dat we veel van onze producten op voorraad hebben, betekent dat we korte levertijden hebben.

Op een dagelijkse basis doen we ons best om onze klanten te helpen om problemen tevoorkomen. Onze aanpak heeft van ons een van de grootste leveranciers op vlak van ventilatie en extractie gemaakt. We exporteren met Geovent naar 22 landen over de hele wereld.

Krijg stap voor stap inzicht in het proces bij het aanpassen van producten

Geovent is betrokken bij het hele proces – van het begin tot het eindproduct. Wij zijn ervaren in het aanpassen van producten wanneer dat nodig is.

Verkoopteam
De klant belt en raadpleegt onze ervaren technisch verkooppersoneel.
Samen vinden ze de optimale oplossing. We zullen onze producten aanpassen als onze standaardoplossingen niet voldoen aan de behoeften van de klant.

Uw product is gemaakt
Standaardoplossingen en op maat gemaakte producten zijn ontworpen. Tekeningen van de producten worden in 3D gemaakt.

Van het ontwerpprogramma tot een eindproduct
Wij beginnen met het produceren van uw bestelling op basis van specificaties en tekeningen van uw product. Onderdelen worden eruit geslagen, stalen platen zijn gebogen een zo op.
Zodra alle onderdelen zijn geproduceerd, worden deze in het eindproduct gemonteerd.

Wij verpakken en leveren uw goederen
Wij verpakken uw producten zorgvuldig en bereiden ze voor op verzending. Ons transportbedrijf zorgt voor levering op het juiste moment en op de juiste plaats, en u de levering volgen op ons Track & trace platform.
Als u technische ondersteuning nodig heeft na levering staan wij voor u klaar.

Standaardoplossingen

Geovent A/S heeft een brede selectie van standaardproducten, wat betekent dat we oplossingen hebben voor een breed scala aan toepassingen. We hebben onder andere ervaring met industriële winning en winning van uitlaatgassen uit bijvoorbeeld noodvoertuigen, militaire installaties, inspectiehallen etc. Dit heeft ons waardevolle ervaring met op maat gemaakte oplossingen voor klanten waar de eisen groter zijn dan normaal.

Geovent zijn specialisten in oplossingen die het voertuig volgen, wat knowhow en ervaring vereist.

Oplossingen op maat

Geovent A/S is ook in staat om maatwerk te leveren. We passen onze oplossingen graag aan de behoeften van de klant aan. Als u momenteel een extractiebehoefte hebt die niet kan worden opgelost met standaardcomponenten, bieden wij u graag een niet-bindend aanbod voor een oplossing op maat. Wij kunnen altijd de juiste oplossing vinden voor uw behoeften – of het nu gaat om oliemist, stof, dampen, uitlaatgassen of iets anders. Neem contact met ons op en vertel ons over uw uitdagingen. Al onze oplossingen voldoen aan de eisen voor een gezonde en veilige werkplek.

blijf op de hoogte!

JA, STUUR MIJ DE CATALOGUS