Duurzaamheid – een focus voor ons en onze klanten

Het is verheugend wanneer wij de werkomgeving in Deense en internationale bedrijven kunnen helpen verbeteren.

Het is verheugend wanneer wij de werkomgeving in Deense en internationale bedrijven kunnen helpen verbeteren. Bijvoorbeeld in de verf- en lakindustrie, die over het algemeen te maken heeft met hoge eisen op het gebied van verantwoordelijkheid.

Nowocoat Industrial A/S is een innovatieve en moderne verf- en lakfabriek met wortels die teruggaan tot 1861, die coatings levert voor industrieel, professioneel en doe-het-zelf gebruik. Ze bouwen voort op hun werk met de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN en hebben nu besloten dat alle onderdelen van het bedrijf gebaseerd moeten zijn op kwalitatieve duurzaamheid.

Processen om voortdurend te werken aan betere en veiligere arbeidsomstandigheden, scherpere ethische regels en het streven naar een meer groen en biogebaseerd productassortiment krijgen evenveel prioriteit als duurzaamheid in het productieproces.

Een deel van de 17 Sustainable Development Goals van de VN richt zich op het veilig maken van de werkomgeving voor alle werknemers, wat volledig aansluit bij de producten van Geovent. Daarom kiezen veel bedrijven voor Geovent-producten om ongewenste rook en stof uit productieprocessen te verwijderen. Zoals te zien op de foto uit de productie van Nowocoat.

Als klanten van Geovent verbetering van de werkomgeving willen combineren met energie-efficiënte procesafzuiging, dan heeft Geovent regelingen, frequentieomvormers en andere oplossingen die zorgen voor een lager energieverbruik voor de totale afzuigoplossing.

Heeft u opmerkingen of vragen, neem dan contact met ons op via tel. +45 86 64 22 11 of [email protected]

Nieuws

Onze nieuwe catalogus is nu beschikbaar.
Meer weten

Aanvraagcatalogus

Catalogus aanvragen

  Over Geovent

  Wij zijn een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van componenten en systemen voor geavanceerde industriële ventilatie.

  Sinds 1968 staan we bekend als pioniers op dit gebied.

  Lees meer ›

  Afzuigarmen ›

  Een breed aanbod aan kappen, hetgeen ideaal is voor het afzuigen van lasrook en lasdamp.

  Filters ›

  Met een wijd spectrum aan industriële filters doen wij het grootste filterwerk voor u, van lasrook tot oliemist.

  Ventilatoren ›

  Geovent biedt een breed gamma aan van ventilatoren voor industriële processen met luchtvolumes tot wel 55.000 m³/h.

  Uitlaatgassen ›

  Afzuigarmen voor lasrook, lasdamp en stof.