De perfecte samenwerking

De perfecte samenwerking

Samenwerking is het sleutelwoord bij onze projecten, waarbij meestal 3 partners betrokken zijn: Een eindgebruiker, een installateur en Geovent.

De installateur en de eindgebruiker analyseren het probleem van de eindgebruiker – en wij vinden samen met de installateur de best mogelijke productoplossing, die het project afrondt. Zo krijgt de eindgebruiker een optimale oplossing voor zijn probleem.

Zo worden installaties met Geovent-producten dagelijks internationaal uitgevoerd. Grote en kleine projecten lopen via onze technische verkopers, die helpen om een optimale en probleemloze oplossing te vinden voor het probleem van de eindgebruiker.

Een klein project is net afgerond bij AVN Hydraulik, die een oplossing wilden voor hun snijtafel. Hier moesten slangen worden ingekort en de verschillende lengtes van de slangen vereisten een flexibele oplossing. Samen met het gerenommeerde installatiebedrijf E. Klink is daarom een oplossing gevonden met zowel een ASA-3 afzuigarm als een COMPACT afzuigarm. Naast de grote flexibiliteit die de ASA-3 arm biedt in bereik en dekkingsgebied, vult de COMPACT arm dit aan met zijn interne telescooparm. Hierdoor kan de COMPACT-arm precies daar worden geplaatst waar hij nodig is, en kan hij omhoog en van de werkplek worden geschoven, zodat hij ruimte biedt wanneer hij niet wordt gebruikt.

Voor een efficiënte afzuiging via de armen is gekozen voor een MSFG 200-3 ventilator. Met het ingebouwde Sciroccowiel is de ventilator stil, produceert hij weinig trillingen en levert hij een aanzienlijke druk en debiet per kW. Dit zorgt voor een energiezuinige en duurzame oplossing.

Indien u vragen heeft, neem dan contact met ons op tel. +45 86 64 22 11 of [email protected]

Nieuws

Onze nieuwe catalogus is nu beschikbaar.
Meer weten

Aanvraagcatalogus

Catalogus aanvragen

  Over Geovent

  Wij zijn een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van componenten en systemen voor geavanceerde industriële ventilatie.

  Sinds 1968 staan we bekend als pioniers op dit gebied.

  Lees meer ›

  Afzuigarmen ›

  Een breed aanbod aan kappen, hetgeen ideaal is voor het afzuigen van lasrook en lasdamp.

  Filters ›

  Met een wijd spectrum aan industriële filters doen wij het grootste filterwerk voor u, van lasrook tot oliemist.

  Ventilatoren ›

  Geovent biedt een breed gamma aan van ventilatoren voor industriële processen met luchtvolumes tot wel 55.000 m³/h.

  Uitlaatgassen ›

  Afzuigarmen voor lasrook, lasdamp en stof.