Geovent

Schone lucht – pure zin

Onze filosofie

We willen niet alleen producten en oplossingen leveren. We willen waarde creëren.
Wij vinden het erg belangrijk dat onze producten en oplossingen voor procesventilatie en spotextractie zijn ontworpen om de best mogelijke functionaliteit en gebruiksgemak te verkrijgen. Dit vinden wij belangrijk voor zowel de installateur als voor de dagelijkse operator.
We geven prioriteit aan het leveren van oplossingen, zodat onze klanten niet alleen een aantal afzonderlijke goed functionerende producten ontvangen, maar een complete oplossing die hun exacte pijnpunten oplost.

Danish service – danish quality

Onze oplossingen

Om mensen op het werk te beschermen verwijderen we uitlaatgassen, dampen, rook, stof en andere stoffen van de werkplek.
Om het milieu te beschermen, filteren we de lucht en verwijderen we de schadelijke deeltjes – en dat doen we met een lager geluidsniveau en een laag energieverbruik.
Onze producten zijn eerlijk en gemakkelijk te begrijpen. We werken met verschillende segmenten waarvan het verwijderen van lasdampen en uitlaatgassen belangrijk is.
Voor lasdampen zijn ons assortiment extractiearmen, filters, ventilatoren en accessoires typische onderdelen van onze levering. Voordat we de bestelling van onze klant ontvangen, hebben we vaak ons advies gegeven over hoe ze het systeem moeten ontwerpen om de optimale oplossing te krijgen.
Voor uitlaatgassen wordt ons assortiment slanghaspels, nozzles, kanaalkanalen en systemen voor hulpvoertuigen vaak gevraagd door onze klanten. Verschillende oplossingen kunnen de problemen oplossen en we staan klaar om onze klanten te helpen de beste oplossing te vinden.
Wanneer onze klanten niet de optimale oplossing vinden in ons standaard assortiment, zoeken wij naar een oplossing op maat. We gebruiken onze expertise, onze innovatieve geesten en onze snelle reactie om een oplossing te vinden. If we cannot find a solution, we are honest about it.

Onze klanten

Wij bestaan voor onze klanten – de installatiebedrijven. En we bestaan voor hun klanten – verschillende industriële bedrijven, autowerkplaatsen, scholen, militairen en nog veel meer.
We willen hen de best mogelijke service bieden, waaronder eerlijke producten, competente adviezen, snelle respons, snelle levering, een hoog niveau van betrouwbaarheid en nog veel meer.
Wij bedienen onze klanten met een breed scala aan producten en oplossingen voor procesventilatie en spotextractie. Een dienst die wij over de hele wereld leveren.

Onze waardepropositie

Zakendoen met Geovent staat gelijk aan een hoge persoonlijke betrokkenheid, een dynamisch partnerschap en een enorme focus op het creëren van waarde.
We beschouwen snelle reacties, oplossingen op maat en kennisuitwisseling als belangrijke componenten bij het realiseren van winstgevende installaties voor onze partners en tevreden eindklanten die niet ziek worden van het naar het werk gaan.

Duurzaamheid

We willen Geovent runnen in harmonie en balans met onze stakeholders en de samenleving als geheel.

Als onderdeel hiervan hebben we een aantal beleidsregels ontwikkeld die de algemene richtlijnen voor onze bedrijfsvoering bevatten, waaronder een ESG-beleid dat onder andere betrekking heeft op duurzaamheid, gezondheid en veiligheid op het werk.

Dit beleid wordt vastgesteld door het Uitvoerend Comité en goedgekeurd door de Raad van Bestuur. We ontwikkelen ons beleid voortdurend en behouden ons het recht voor om dit waar nodig te wijzigen. Het beleid is vervat in de Visie, Strategieën en Plannen van Geovent.

Concreet respecteert het ESG-beleid de geldende wetgeving, waaraan wij ons altijd houden. Daarnaast werken we continu aan de ondersteuning van de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

Sharing knowledge makes you strong

Onze inzet: Heldere lucht – Puur gevoel

We zullen ons best doen om u te helpen met uw ventilatie- of afzuigbehoeften, ongeacht de branche.

blijf op de hoogte!

JA, STUUR MIJ DE CATALOGUS