“Samen krijgen we jongeren aan het werk”

Geovent maakt deel uit van Task Force Viborg

Geovent is onderdeel van Task Force Viborg, dat bestaat uit een aantal bedrijven en overheidsinstellingen die zich inzetten om meer jongeren aan onderwijs en werk te helpen.
“Net als een aantal andere bedrijven willen wij een verschil maken om jongeren aan onderwijs en werk te helpen. Het is moeilijk om dat alleen te doen en daarom hebben we ons aangesloten bij Task Force Viborg”, aldus Kim Møller Rasmussen, directeur Verkoop en Marketing van Geovent.

Task Force Viborg heeft een aantal initiatieven uitgevoerd, zoals jongeren de kans geven om een dag in een bedrijf te werken. Het is bijvoorbeeld als ambachtsman of in de hotelbranche geweest. Naast het creëren van een netwerk tussen jongeren en bedrijven heeft Task Force Viborg meer dan 80 jongeren aan een baan geholpen.

“We hebben ervoor gekozen om voortdurend studenten, leerlingen en jonge werknemers op werkproeven te hebben, als onderdeel van onze directe inspanningen om jongeren op de arbeidsmarkt te krijgen”, voegt Kim Møller Rasmussen toe. “Het besluit om deel te nemen aan Task Force Viborg maakt deel uit van het ESG-beleid van Geovent, dat onder andere ook betrekking heeft op een aantal initiatieven rond Duurzaamheid en Co2-reductie.”

Neem voor meer informatie en advies contact met ons op via tel. +45 86 64 22 11 of [email protected]

Receive newsletter

Nieuws

Onze nieuwe catalogus is nu beschikbaar.
Meer weten

Aanvraagcatalogus

Catalogus aanvragen

  Over Geovent

  Wij zijn een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van componenten en systemen voor geavanceerde industriële ventilatie.

  Sinds 1968 staan we bekend als pioniers op dit gebied.

  Lees meer ›

  Afzuigarmen ›

  Een breed aanbod aan kappen, hetgeen ideaal is voor het afzuigen van lasrook en lasdamp.

  Filters ›

  Met een wijd spectrum aan industriële filters doen wij het grootste filterwerk voor u, van lasrook tot oliemist.

  Ventilatoren ›

  Geovent biedt een breed gamma aan van ventilatoren voor industriële processen met luchtvolumes tot wel 55.000 m³/h.

  Uitlaatgassen ›

  Afzuigarmen voor lasrook, lasdamp en stof.