Effectieve extractie bij tandartsen

Tandartsen, podotherapeuten en anderen ervaren een vraag en behoefte aan luchtafzuiging uit de behandelkamer om hun patiënten, werknemers en zichzelf te beschermen.

Het is belangrijk om de richtlijnen en voorschriften van het ministerie van Volksgezondheid en andere officiële instanties te volgen om zowel patiënten als werknemers te beschermen en hen zich veilig en geborgen te laten voelen.
Het gebruik van mondkapjes, oogbescherming, beschermende kleding etc. zijn voor de hand liggende opties.

Afzuiging van lucht dicht bij de patiënt is een extra mogelijkheid. Het geeft een extra bescherming door het verminderen van de snelheid van verontreinigende stoffen waaraan de patiënten, tandartsen en andere personen worden blootgesteld.

Wij bieden verschillende oplossingen die standaard beschikbaar zijn en oplossingen die passen bij het specifieke doel. Onze oplossingen zorgen voor een comfortabele en veilige omgeving door de hoeveelheid stof, aerosolen en virussen in de behandelkamer te verminderen.

Oplossingen die aan elke behoefte voldoen
Extractie dicht bij de patiënt kan worden gemaakt door middel van een vaste installatie met de afzuigarm gemonteerd in het plafond, aan de muur of in een tafel. De afzuigarm, verbonden met een ventilator en een filter door middel van een slang of leidingen. Een dergelijke oplossing kan worden gemaakt voor een eenpersoonskamer of een compleet systeem voor meerdere behandelkamers.
Wij bieden 2 series afzuigarmen, die flexibel, efficiënt en geschikt zijn voor dergelijke oplossingen.
Ons assortiment ventilatoren omvat een aantal kanaalventilatoren die geschikt zijn voor oplossingen in behandelkamers. Ze zijn ingebouwd in de leidingen en we raden aan om ook een HEPA-filter in te bouwen om de geëxtraheerde lucht te reinigen voor bijvoorbeeld virussen.

Receive newsletter

Nieuws

Onze nieuwe catalogus is nu beschikbaar.
Meer weten

Aanvraagcatalogus

Catalogus aanvragen

  Over Geovent

  Wij zijn een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van componenten en systemen voor geavanceerde industriële ventilatie.

  Sinds 1968 staan we bekend als pioniers op dit gebied.

  Lees meer ›

  Afzuigarmen ›

  Een breed aanbod aan kappen, hetgeen ideaal is voor het afzuigen van lasrook en lasdamp.

  Filters ›

  Met een wijd spectrum aan industriële filters doen wij het grootste filterwerk voor u, van lasrook tot oliemist.

  Ventilatoren ›

  Geovent biedt een breed gamma aan van ventilatoren voor industriële processen met luchtvolumes tot wel 55.000 m³/h.

  Uitlaatgassen ›

  Afzuigarmen voor lasrook, lasdamp en stof.